Home » Badge borduren, Sleutelhangers kopen

Een geborduurde badge of sleutelhangers kopen met club- of bedrijfslogo?


Badges Unlimited laat uw badge borduren op maat vanaf 50 stuks!


Badges Unlimited is groot in het maken van kleine ‘custom made’ producten zoals een geborduurde badge met uw club- of bedrijfslogo. Zo’n badge borduren is met het juiste ontwerp iets wat we dagelijks verzorgen voor tientallen klanten in Nederland. En omdat we ze vanaf 50 stuks op maat maken kunt u kiezen voor een lijmlaag, klittenband of strijklaag. Ook zorgen wij voor een sample op maat, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan bij uw bestelling, omdat u uw sample heeft goedgekeurd. Altijd passend bij uw bedrijfskleding of clubtenue.

Ook als u sleutelhangers wil kopen, werken wij volledig naar wens van de klant in moderne computergestuurde fabrieken in het Verre Oosten. Daar staan de borduurmachines onder strenge controle waardoor de kwaliteit gegarandeerd wordt. Omdat wij afstemmen tot in detail met onze eigen lokale mensen, heeft u naast een gegarandeerde kwaliteit ook een snelle én correcte levering. Ook bij het ontwerp zijn wij u uiteraard behulpzaam en kunt u een beroep doen op onze jarenlange ervaring.

Kijk op onze website om een badge te borduren, geweven, geborduurd, 3D flock of Vilt en bel 06-29627564 voor advies op maat.


Voor sleutelhangers kopen, een geborduurde badge en borduren van een badge, embleem of patch zijn bedrijven en sportclubs bij ons aan het juiste adres


Bij Badges Unlimited kunt u alles, van sleutelhangers kopen tot een geborduurde badge, bestellen. Badges Unlimited maakt ieder custum made gadget voor uw bedrijf. Wij leveren op maat:


Ook een (sport)event wordt vaak gebruikt om een herinnering in de vorm van een insigne, sleutelhanger of siliconenbandje mee te geven. Kijk op de website naar afbeeldingen van wat wij leveren.


Bel of schrijf uw vraag op een contactformulier!


Een vraag? Bel ons direct op 06-29627564 of mail middels ons contactformulier. Wij informeren u graag en u bent zeker van onze topkwaliteit producten!Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Badge borduren, Sleutelhangers kopen - Geborduurde emblemen, Bedrijfslogo, Clublogo - Sleutelhangers maken, Geweven badges, Onderzetters - Emblemen borduren, Badges borduren
Bel nu » 06 29 62 75 64

Clublogo